אם אינך רואה אימייל זה כראוי לחץ/י כאן


קח אותי לפייסבוק
הוסף ליומן גוגל שלי
להזמנת מקומות

נקמת הקקטוס | מסיבה מקסיקנית


ראשון 15.9.19 | 21:00

הכניסה חופשית >> 
להזמנת מקומות לחצו כאן

הנסיך

כפלג מים עקלקל זורם לו הנסיך / בין גדות נהרות רבים, תמיד בתנועה / משתנה, לא מוגדר ורענן.
רביעיית 'הנסיך' יוצרת מנגינה חדשה ומסקרנת הנעה בין אצילי לצועני, בין פשטות אדמתית לחוכמות גבוהות. עם עמרי זיכרון בכלי הקשה, אור פיינר בבס, מעיין שטיין בחליל וסער יפה בגיטרה ובשירה.

להאזנה

יום שישי 6.9 בשעה 12:00 - הכניסה חופשית

להזמנת מקום לחצו כאן

משמר הבריאות - רביעי 11.9.19

נולה סוקס פאב וקהילת משמר הבריאות שמחים לארח את ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק לערב טעים ומועיל המוקדש ללימוד תזונה בריאה.

16:00-18:00 | התססה, כבישה ושימור מזון - סדנה מעשית

להבנת הרקע לסדנא יספר לנו ד"ר צ'יזיק על היסטוריית שימור המזון, על המיקרוביום של מערכת העיכול, מהן פרהביוטיקה ופרוביוטיקה ועל ההבדלים בין השתיים; בהמשך נכיר מספר טכניקות התססה (לקטית ואצטית) בהן ניתן להתנסות במטבח הביתי, ונצפה בהתנעה של תהליך התססה. המשתתפים בסדנא יטעמו מגוון מוצרים שעברו תהליכי התססה וכבישה, וכן ילמדו להכין ירקות כבושים, תוצרים של אגוזי קשיו ("יוגורט" ו"גבינות"), חומץ ועוד.

יום רביעי 11.9
הסדנא בעלות 90 ש"ח, מספר המשתתפים מוגבל!

להזמנת מקומות לחצו כאן

19:00-20:30 | קיצור תולדות התזונה האנושית - הרצאה

מזוננו כיום הוא תוצר של ארבע מהפכות שהפכו את הצלחת על פיה, והיום כמעט ולא נותר זכר לתזונה שפיתחה את הגוף האנושי בהצלחה. ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק יסקור את ההתפתחות והאבולוציה של התזונה האנושית משחר ההיסטוריה ועד ימינו אנו, ויעסוק בשאלות כמו מה אנחנו אוכלים היום, מה מזה מסייע לגוף שלנו, כיצד משפיע המזון על הכלכלה, החברה, התעשייה והסביבה.
ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק חוקר את ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, משמש כעמית הוראה באוניברסיטת חיפה, יועץ לבריאות בקהילות שונות, מומחה לליקוט צמחי-בר למאכל ומחבר הספרים: "המדריך לליקוט צמחי-בר למאכל", "דברים שאוכלים מכאן" ו-"מזון ואיזון", כמו כן הקים ד"ר צ'יזיק בשנת 2014 את "המרכז להנהגת הבריאות" בקיבוץ נווה איתן השוכן בעמק המעיינות, מרכז חינוכי שנועד להנגיש מידע בנושא בריאות קהילתית.

יום רביעי 11.9 - הכניסה חופשית

להזמנת מקומות לחצו כאן

הטברנה של באבסה

באבסה (Babesa) מבצעים מוזיקה יוונית באווירה אותנטית של טברנה, מסע בזמן לסצנת הרמבטיקו של שנות השלושים ביוון - לסיפורי האהבה, הגעגועים למולדת, למאורות השתיה והחשיש - וכל זה עם הרבה נשמה ואנרגיה סוחפת.
טוני חביב בשירה ובגלמה, אלעד רגב בגיטרה, שירה ובוזוקי ואריה ליבשין בבוזוקי ובמנדולינה.

להאזנה

יום שישי 13.9 בשעה 12:00 - הכניסה חופשית

להזמנת מקומות לחצו כאן

בין קולות, צלילים ומוח

מדע על הבר עם ד"ר ח. אשר אפרתי מהחוג להפרעות בתקשורת, אוניברסיטת חיפה

שמיעה תקינה מאפשרת התפתחות של שפה ודיבור ויוצרת מארג חיוני של תקשורת עם הסובבים אותנו. לקות בשמיעה, לעומת זאת, עלולה לפגוע באיכות החיים ומערימה קשיים התפתחותיים וסביבתיים שיש לטפל בהם. בהרצאה יסביר לנו אשר אפרתי על תהליך השמיעה בהתאם למבנה האוזן האנושית ועל הדמיון והשוני בין מערכת השמיעה שלנו וזו של בעלי חיים. נלמד מהי חשיבותן של שתי אוזניים בשיחה על רקע רעש ובעת הצורך למקם צליל במרחב, נבין מהו רעש מזיק וכיצד ניתן להגן על אוזנינו מפניו, והכי חשוב - נדע סוף סוף מדוע לעיתים מדברים אלינו ובכל זאת איננו מבינים. לסיכום יפתח בפנינו מר אפרתי את הצוהר לטכנולוגיות שמיעה מתקדמות, כאלו המסייעות בשיקום השמיעה בגיל צעיר ומבוגר.


 יום שני 16.9 בשעה 19:00- הכניסה חופשית

להזמנת מקומות לחצו כאן

מישהו ראה את פול?

טריו מאוהב בשנות ה-60 וה-70, פולק-רוק אקוסטי לשישי בצהריים: פיטר-פול-ומרי, סיימון וגרפונקל, בוב דילן, החיפושיות ועוד. נועם מגני בשירה, גיטרה ומפוחית, יעל רנרט בשירה, יוקללה, גיטרה ופרקשן, אמיר בירן בבנג'ו, מפוחית ושירה.

להאזנה

 יום שישי 20.9 בשעה 12:00 - הכניסה חופשית

להזמנת מקומות לחצו כאן

עשבים שוטים - בלוז בצהריים

מהרי האפלאצ'ים ועד הדלתא של המיסיסיפי, שירי עם אמריקאיים על אהבה, מסעות, רצח והחיים שאחרי. מיטב הקלאסיקות של הבלוז, הגוספל ובלוגראס עם שלישיית בלוז חיפאית - אייל מיטלמן בגיטרה, אסף אחיטוב על הבנג'ו ואיתמר בק במפוחית.


 יום שישי 27.9 בשעה 12:00 - הכניסה חופשית

להזמנת מקומות לחצו כאן
 

שנה טובה! ערב ראש השנה התש"פ

ראשון 29.9.19 - הפאב יפתח בשעה 22:00

תרגישו בבית

להסרה מרשימת התפוצה לחץ/י כאן

נשלח באמצעות ITnewsletter